Конструкції та технології виготовлення індивідуальних модулів протезів передпліччя із застосуванням сучасних матеріалів з еластичними властивостями - Багнюк Н. С. (My University, 2022)
В першому розділі наведено медико–технічне обґрунтування роботи – аналітичний огляд матеріалів, технологій та конструкцій протезів верхніх кінцівок. У другому розділі визначені показання та протипоказання до призначення протезів з приймальними гільзами з використанням еластичних матеріалів. У третьому розділі розроблено структурну схему виготовлення протезу передпліччя та наведено конструкції та технології виготовлення приймальних гільз протезів з матеріалів з еластичними властивостями. У четвертому розділі наведені експлуатаційні випробування експериментальних зразків протезів верхніх кінцівок з гільзами з еластичними властивостями.
Keywords: протези, гільза, передпліччя, верхні кінцівки