Сучасні тенденції розвитку фінансових технологій - Мусієнко, В. О.; Добреля, А. О. (ХНУРЕ, 2022)
Економічний розвиток більшості країн світу здійснюється за інноваційним типом з урахуванням технічної революції, що триває. Це означає, що економіка та її фінансова складова перебувають у процесі постійних змін та еволюції. Трендами сьогодення є необхідність розвитку нефізичних каналів обслуговування, впровадження оперативних рішень і розробка нових методів встановлення контактів з потенційними клієнтами. Це явище характерне і для української фінансової системи, що призводить до регулярного впровадження нових рішень.
Keywords: фінансова система