Засоби саморегулювання у відносинах державно-приватного партнерства: проблеми вдосконалення правового регулювання - Вінник, О. М. (Право, 2014)
Стаття присвячена проблемам саморегулювання у відносинах державно-приватного партнерства (ДПП), зокрема таким засобам, як договір, установчі та внутрішні документи учасників відносин ДПП, акти рекомендаційного характеру. // The article is devoted to self-regulation problems in the relations of public-private partnership (PPP), in particular such means as a contract, constituent and internal documents of participants of the PPP relations, acts of a recommendation.
Keywords: державно-приватне партнерство; саморегулювання; угода ДПП; установчі та внутрішні документи; акти рекомендаційного характеру; public-private partnership; self-regulation; PPP agreement; constituent and internal documents; acts of recommendation