Некоторые аспекты менеджмента ошибок в компьютерных сетях - Алексеев, Д. И. (My University, 2003)
Проаналізовано існуючі методи менеджменту помилок в комп’ютерних мережах. Детально розглянуто процес діагностики помилок в комп’ютерних мережах з використанням інтервенцій мережі Байєса. The existing methods of error management in computer networks are analyzed. The process of diagnosing errors in computer networks using interventions of the Bayes Network is considered in detail.
Keywords: менеджмент ошибок; компьютерная сеть; сеть Байеса; интервенция