Розробка та дослідження базової станції мобільного зв’язку - Пушкарьов, В. В. (My University, 2021)
Мета роботи – розробити схему підключення обладнання мобільного зв’язку для встановлення в будвілі ТРЦ. В роботі були розглянуті основні етапи дослідження існуючих комунікацій в будівлі, вибір місць розташування активного обладнання всередени і ззвоні будівлі. Розробка та дослідження схем для підключення внутрішніх антен, встановлення та підключення обладнання наданного оператором мережі. Визначення можливості зведення релейного прольоту для підключення проектованої базової станції до мережі оператора.
Keywords: мобільний зв'язок; антена; indoor; huawei; релейний зв'язок