Порівняльний аналіз методів діагностування хвороби крона (мetric) - Любивая О. А. (My University, 2022)
Візуалізація тонкої кишки є фундаментальною для всебічного фенотипування хвороби Крона та важливою для визначення терапевтичної стратегії. Барієва флюороскопія протягом тривалого часу була основою дослідження тонкої кишки, забезпечуючи детальну оцінку слизової оболонки