Дослідження методів інтеграції доповненої реальності з мультимедійними засобами навчання на мобільній платформі iOS - Гончаров, О. В. (My University, 2019)
У результаті роботи проведений аналіз предметної галузі, досліджені основні концепції та принципи роботи доповненої реальності в сфері навчання, проведений аналіз засобів доповненої реальності на мобільній платформі iOS. Також був написаний мобільний додаток з застосуванням знань, отриманих в результаті дослідження.
Keywords: доповнена реальність; освіта; мультимедіа; інерційна система; ios; swift