Головні форми правового наповнення євроінтеграційного курсу україни у сфері праці державних службовців - Павліченко, В. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2015)
Проаналізовано поняття «форма» взагалі, пропонується законодавчо закріпити такі поняття, як «державний службовець», «державна посада державної служби», а також уточнити значення базового терміна «державна служба», запропоновано здійснити чіткий розподіл державних службовців на дві групи. // The concept of "form" is analyzed in general, it is proposed to legally consolidate such concepts as a "civil servant", "public office of civil service", as well as to clarify the value of the basic term "public service", it is proposed to carry out a clear distribution of civil servants into two groups.
Keywords: державна служба; євроінтеграція; реформування державної служби; форми наповнення; state service; eurointegration; reform of civil service; filling forms