Проблематика стандартизації технологічної інформації у розрізі інформаційного втілення технології - Давидюк, О. М. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Тези присвячені проблематиці стандартизації технологічної інформації в Україні з урахуванням міжнародного досвіду. У праці проведено аналіз Закону України «Про державне регулювання трансферу технологій в Україні», а також інших нормативно-правових актів, державних та міждержавних стандартів. Розглянута необхідність запровадження окремих норм та вимог. // Thesіs is devoted to the problem of standardization technological information in Ukraine in the light of international experience. The paper analyzes the Law of Ukraine «On State Regulation of Technology Transfer in Ukraine», as well as other normative legal acts, state and interstate standards. The necessity of introduction of separate norms and requirements is considered.
Keywords: економіка; трансфер технологій; стандартизація технологічної інформації; єдина система технологічної документації; economy; technology transfer; standardization of technological information; unified system of technological documentation