Апаратно-програмне забезпечення онлайнової репрезентації друкованого надбання - Павленко, Т. Б.; Pavlenko, T. B. (My University, 2017)
На прикладі Наукової бібліотеки Харківського національного медичного університету розглянуто комплекс програмно-технічних рішень для оцифрування та онлайнової репрезентації рідкісних та цінних видань. На примере Научной библиотеки Харьковского национального медицинского университета рассмотрен комплекс программно-технических решений по оцифровке и онлайновой репрезентации редких и ценных изданий. Considered the experience of the Scientific Library of Kharkiv National Medical University on implementation a complex of software and technical solutions for the digitization and online representation of printed heritage.
Аппаратно-програмное обеспечение онлайновой репрезентации печатного наследия
A complex of software and technical solutions online representation of printed heritage
Keywords: оцифрування; цифрова копія; страховий фонд; digitization; digital copy; insurance fund