Руднотермічна електропіч підвищеної потужності та надійності - Торба, А. А.; Бобкова, А. А.; Сотніков, А. М.; Берлізєв, О. В. (ХНУРЕ, 2014)
Руднотермічна електропіч підвищеної потужності та надійності містить шість електродів з контактними щоками, попарно з'єднаних багатожильними дротами через шість шинних пакетів з трьома окремими вторинними обмотками трифазних трансформаторів. Додатково введені три багатожильних з'єднувачі, які створюють коротку мережу руднотермічної електропечі за схемою трикутника на шинних пакетах таким чином, що між всіма сусідніми електродами діє фазна напруга вторинних обмоток трифазних трансформаторів.
Keywords: руднотермічна електропіч; металургія