Сучасні стратегії захисту інтелектуальної власності - Кирій, В. В.; Фастов, М. М. (ХНУРЕ, 2021)
Фактори, які впливають на рішення про те, який тип захисту шукати (патентів, торгових марок, авторських прав, комерційних таємниць тощо) і де його шукати, є складними і будуть сильно залежати від контексту, в якому приймаються рішення. Державні та приватні установи розглядатимуть одні й ті ж фактори, але зважують їх за різними критеріями.
Keywords: бізнес-освіта; стратегії економічного розвитку