Автоматизація процесів аналізу накопичених даних, отриманих за допомогою технології ІоТ - Ахмад, В. Х. (My University, 2020)
Об'єкт дослідження – промисловий Інтернет речей. Предмет дослідження – алгоритми аналізу великих даних. Мета роботи – вибір алгоритму та розробка програми для реалізації задачі аналізу даних на хмарному сервері Інтернету речей.
Keywords: інтернет речей; промисловий інтернет речей; автоматизація промисловості; програмний засіб