Порівняльна характеристика швидкості зволоження фільтрів для масок за зміною опору - Роговець, В. Є. (ХНУРЕ, 2021)
Розглянуто питання створення надійних захисних масок зіі змінними фільтрами. Досліджено зміну опору фільтру при його зволоженні під час дихання. Запропоновано контролювати зволоження фільтру у реальному часі для вчасної його заміни.
Keywords: захисна маска; змінний фільтр; опір фільтру