Інвестиції в стартапи та венчурний капітал - Полозова, Т. В.; Дзівінська, А. О. (ХНУРЕ, 2023)
Сучасний глобальний економічний ландшафт вимагає неперервного розвитку та інновацій для забезпечення конкурентоспроможності компаній та країн у світовому ринковому середовищі. Ця потреба в інноваціях стає ще більш актуальною в інформаційній епосі, де зміни та технологічний прогрес дуже швидкі. Інвестиції в стартапи та венчурний капітал стали незамінними для стимулювання цього розвитку.
Keywords: інвестиції; інвестування; стартап; венчурний капітал; венчурні інвестори; венчурні інвестиції