Спосіб диагностики ронхопатії - Аврунін, О. Г.; Мустецова, О. В.; Журавльов, А. С.; Калашник, Ю. М.; Безшапочний, С. Б.; Чигрінова, О. А. (ХНУРЕ, 2018)
Винахід належить до медицини, а саме оториноларингології, і може бути використаний при диагностиці храпу, синдрому обструктивного сонного апное, при якому проводять визначення м'язового тонусу поднебіння при диагностиці ронхопатії.
Keywords: оториноларингологія; функціональна диагностика; риноманометрия