VST3 ШІ-еквалайзер для автоматизованого налаштування звуку в цифровій аудіо робочій станції - Ларіонов, О. О. (My University, 2025)
У результаті роботи проведено теоретичний аналіз технологій штучного інтелекту та аудіообробки. Практичним результатом є створення VST3-плагіна еквалайзера з чотирма смугами обробки, кожна з яких має параметри частоти, підсилення і добротності. Створено власний набір даних на основі порівняння сирого й референсного аудіофайлів з використанням агента для автоматичного підбору параметрів. Навчено нейронну мережу для передбачення значень параметрів еквалайзера за ознаками, які було видобуто з аудіофайлу. Модель експортовано в ONNX-форматі та інтегровано в плагін для використання в аудіо робочій станції.
Keywords: аудіообробка; еквалайзер