Спосіб передачі інформації (53548) - Обод, І. І.; Постільник, І. О.; Шаруда, В. Г.; Яценко, І. Л. (My University, 2010)
Спосіб передачі інформації, який полягає в тому, що випромінюють станцією, що передає, запит на передачу, який приймають станцією, що приймає, випромінюють станцією, що приймає, дозвіл на передачу, який приймають станцією, що передає, випромінюють інформаційний пакет станцією, що передає, який приймають станцією, що приймає, який відрізняється тим, що оцінюють відношення сигнал/шум у каналі обміну, на основі якого оптимальним чином розділяють інформаційний пакет на декілька підпакетів, декодують на станції, що приймає, кожний підпакет роздільно, за результатом якого формують та випромінюють станцією, що приймає, підтвердження прийому інформації підпакета, за результатом якого приймають рішення про повторну передачу під пакета, у якому відбулося спотворення інформації.
Keywords: сигнал/шум; повітряний об’єкт; канал обміну; радіолокація