Особливості правового режиму мисливських угідь - Березіна, Н. Ю. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2017)
Стаття присвячена аналізу сучасних науково-теоретичних підходів до визначення категорії «правовий режим мисливських угідь», особливостей його законодавчого забезпечення, спираючись на результати якого автор робить спробу сформулювати й обґрунтувати теоретичні положення, розробити дієві пропозиції щодо вдосконалення національного екологічного законодавства в зазначеній сфері. // The article is devoted to the analysis of modern scientific and theoretical approaches to the definition of the category "Legal regime of hunting grounds", the peculiarities of its legislative provision, based on the results of which the author attempts to formulate and substantiate theoretical provisions, develop effective proposals for improving national environmental legislation in the field.
Keywords: мисливські угіддя; правовий режим мисливських угідь; мисливське господарство; мисливство; правовий режим; екологічне законодавство; hunting grounds; legal regime of hunting grounds; hunting economy; hunting; legal regime; environmental legislation