Недоліки державної політики розвитку цифровізації регіонального рівня - Стріжкова, А. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Наукова доповідь присвячена дослідженню аналізу планування державної політики цифровізації на регіональному рівні у порівнянні з аналогічною діяльністю органів місцевого самоврядування при розробці стратегій розвитку Харківської області на 2020–2027 рр. та міста Харкова на 2020–2030 рр.
Keywords: цифровізація; цифрові трансформації; регіональна державна політика