Дослідження можливостей стандартів програмних продуктів для e-learning для розробки дистанційного курсу з інтерактивними елементами - Перцев, П. Д. (My University, 2024)
Основною метою даної кваліфікаційної роботи є підвищення якості електронних дистанційних курсів з мультимедійним інтерактивним контентом. Об’єкт дослідження – процес розробки електронного дистанційного курсу. Предмет дослідження – моделі агрегування вмісту, моделі даних протоколів обміну даними SCORM, методи експертного оцінювання. У ході виконання роботи було розглянуто можливості та підходи до впровадження протоколів обміну даними за стандартом програмних продуктів для e-learning SCORM; досліджено особливості інтерактивних елементів дистанційних навчальних курсів; розроблено рекомендації щодо вживання можливостей стандартів програмних продуктів до розробки дистанційних навчальних курсів з інтерактивними елементами; експериментальне дослідження розроблених рекомендацій.
Keywords: дистанційний курс; мультимедійний інтерактивний контент; протокол обміну даними SCORM