Метод призначення завдань обчислювальним вузлам IoT - Левченко, А. О. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз методів обробки даних та призначення завдань у мережах інтернету речей для предиктивного обслуговування у розподіленій автоматизованій системі моніторингу. В ході виконання кваліфікаційної роботи проіведено аналіз методів обробки даних та призначення завдань для обчислювальних вузлів у мережах IoT для передиктивного обслуговування у розподіленій автоматизованій системі моніторингу. Проведено аналіз технології IoT, а також існуючих методів обробки даних в обчислювальних вузлах IoT. Розроблено метод розпізнавання неполадок у мережі IoT з використанням штучних нейронних мереж.
Method for Assigning Tasks to IoT Computing Nodes
Keywords: IoT; метод призначення завдань; нейронна мережа; LSTM; обчислювальний вузол