Моделі та методи безпаперового управління кіберуніверситетом - Єрченко, А. В. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – кіберкультура, технології і сервіси кіберфізичного цифрового online моніторингу і хмарного метричного управління соціальними групами і структурними компонентами університету. Мета дослідження – суттєве зменшення часу документообігу в кіберуніверсітеті за рахунок впровадження хмарних сервісів моніторингу та управління науково-освітніми процесами. Методи дослідження – вивчення необхідних матеріалів, інтернет-ресурсів та літератури; застосування певних навичок та вмінь отриманих на таких предметах як «Об'єктно орієнтоване програмування», «Структури та алгоритми обробки даних», «Програмування» та «Дискретна математика»; складання алгоритму та тестування створеного програмного забезпечення. Програма реалізована на мові програмування Java.
Keywords: комп’ютинг; кіберуніверситет; безпаперового управління