Методи вбудовування цифрових водяних знаків - Задорожний, О. В.; Мартовицький, В. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є аналіз різних методів вбудовування цифрових водяних знаків у просторовій області та в області перетворення. У доповіді обговорюються різні методи нанесення цифрових водяних знаків у просторовій області та в області перетворення. Розглянуті основні по няття цифрових водяних знаків, важливі характеристики та сфери застосування цифрових водяних знаків.
Keywords: водяний знак; цифровий водяний знак