Засоби функціонального ураження ближньої дії - Щерба, П. О. (My University, 2020)
У роботі проведено огляд методів і засобів функціонального ураження. Проведено моделювання засобу функціонального ураження побудованого на основі сфокусованої фазованої антенної решітки. Результати: науковий – подальше вдосконалення засобів протидії радіоелектронним системам різного призначення; практичний – удосконалення техніки побудови засобів протидії радіоелектронним системам. Галузь використання – радіоелектронна боротьба.
Keywords: функціональне ураження; просторово-часовий імпульс; фокусування електромагнітного випромінювання; фазована антенна решітка