Практичні аспекти створення вихідної інформації для проведення геоінформаційного аналізу у сфері управління нерухомістю - Творошенко, І. С.; Мгеброва, В. Р.; Білий, В. В. (Харківський національний університет Повітряних Сил, 2016)
У статті проаналізовано практичні аспекти створення вихідної інформації для проведення геоінформаційного аналізу в сфері управління нерухомим майном. Обґрунтовано використання програмного засобу ArcGIS, який дозволяє візуально оцінити насиченість ринку, визначити зони концентрації офісних центрів, виділити найбільш перспективні райони на карті міста, виконати аналіз ринку нерухомості.
Keywords: ArcGIS; ринок нерухомості; дистанційне зондування; система координат; база геоданих; просторові об’єкти