Метод керування розподілом електроенергії на основі Cloud-Fog-архітектури для розподільчої мережі - Гладченко, Ю. Л. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є створення методу керування розподілом електроенергії для розподільних мереж на основі хмарно-туманої архітектури. У ході виконання кваліфікаційної роботи було досліджено питання хмарно-туманої архітектури в розподільних мережах. Побудована система з використанням штучних нейронних мереж. Отримані результати розподілу електроенергії між споживачами.
Method for Power Distribution Control Based on Cloud-Fog Architecture for a Distribution Network
Keywords: відновлювальна енергетика; хмарне середовище; туман; нейрона мережа; генетичний алгоритм