Взрыво-пожаробезопасные датчики в системах контроля и предупреждения - Малик, Б. А. (НТУ «ХПІ», 2006)
Наведено результати досліджень первинних вибухо-пожежобезпечних перетворювачів для систем контролю та попередження, запропоновано ряд конструктивних реалізацій на основі ємнісних, індуктивних та оптичних ефектів.
Keywords: автоматизована система контролю; пожаробезопасный датчик