Методи застосування технологій доповненої реальності для навігації незрячих людей - Соколов, А. А. (Держ. біотехнологічний ун-т, 2024)
Експерименти підтверджують можливість використання технологій доповненої реальності для створення навігаційних систем-помічників з ефективним радіусом не менше шести метрів. В комбінації з використанням тростини, цього достатньо для повсякденної навігації та підвищення мобільності незрячих людей.
Keywords: незрячі люди; сліпота; доповнена реальність