Кіберфізичні системи в управлінні мікрокліматом: аналіз сучасних підходів - Голод, І. (My University, 2025)
У статті розглядаються кіберфізичні системи управління мікрокліматом у виробничих середовищах. Аналізуються їхні переваги, такі як енергоефективність, точність контролю та адаптивність до змінних умов. Особливу увагу приділено використанню IoT, штучного інтелекту та хмарних технологій для підвищення ефективності управління мікрокліматом у різних галузях промисловості
Keywords: кіберфізична система; мікроклімат