Створення відеореклами кондитерської з використанням тривимірної графіки - Бондар, А. С. (My University, 2023)
Результатом виконання кваліфікаційної роботи є спроектована відеореклама. Під час виконання роботи були створені тривимірний персонаж та об’єкти для майбутнього відео, була створена фінальна сцена, розроблена анімація, зроблено рендер відео, монтаж та постобробка. Були обрані кольори, стилістика, а також звукове оформлення для відеореклами. Для виконання роботи використали програмні засоби для створення 3D графіки та створення анімації, а також відео. Пояснювальна записка містить розгорнутий опис усіх етапів розробки, фрагменти роботи та результати створення відеореклами. У додатках розміщено пробне відтворення кадрів з відео та кадри відеоролику, який був створений під час виконання роботи.
Keywords: відеореклама; тривимірний персонаж