Розробка iOS-застосунку для визначення складу продуктів харчування - Мєшков, Д. М. (My University, 2023)
Обʼєктом роботи є реалізація iOS-застосунку для надання інформації щодо складу продуктів харчування. Метою цієї роботи є створення MVC застосунку з використанням бази даних та детектором QR-коду. В тому числі і забезпечення швидкої та точної роботи екранів застосунку. Для досягнення цієї мети будуть використані новітні методи для роботи з текстовими та графічними даними. Застосовано декодування QR-кодів з використанням останньої версії бібліотеки AVFoundation. У результаті виконання реалізовано програмний застосунок для визначення складу продуктів харчування.
Keywords: iOS; модель визначення qr-коду; декодер зображення; системи компʼютерного зору; інтелектуальний аналіз; обробка двовимірних даних; оцінки належності до класу