Нюхова дисфункція асоційована з «COVID-19» - Шушляпіна, Н. О.; Бондаренко, О. В.; Носова, Я. В. (My University, 2020)
За данними проведених риноманометрії та ольфактометрії нами було виявлено, що у 11,3% досліджуваних з підтвердженою COVID 19 поствірусною аносмією не було виявлено обструкції порожнини носа, при чому носовий опір в більшості випадків відповідав показникам фізіологічної норми (носовий опір до 1 кПа/л/с)
Keywords: аносмія; носове дихання; нюх; носовий опір