Розробка landing page для клубу розвитку та відпочинку «Keep Club» - Федотова, Т. А. (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи – розробка ефективного адаптивного landing page за допомогою конструктора вебсайтів Webflow, що матиме сучасний привабливий дизайн і спонукатиме користувачі до запису на заходи. Результатом виконання кваліфікаційної роботи є опублікований у мережі вебсайт для клубу розвитку та відпочинку Keep Club. Під час виконання роботи було досліджено цільову аудиторію та вимоги до вебсайту, проаналізовано аналоги та конкуренти, спроєктовано структуру та навігацію вебсайту та створено дизайн-макет. Вебсатй був опублікований у мережі Інтернет за допомогою конструктора Webflow, протестований на адаптивність та функціональність.
Keywords: дизайн; landing page; лендинг