Актуальність віртуалізації гнучких виробничих дільниць на виробництві - Берест, Б. Р.; Гурін, Д. В. (My University, 2025)
Представлено аналіз та концепцію віртуального макета для дослідження гнучкої виробничої дільниці. Проведено огляд сучасних методів автоматизації та цифрового моделювання виробничих процесів, визначено їхні переваги та недоліки. Запропоновано підхід до усунення виявлених недоліків та розглянуто способи його реалізації
Keywords: гнучка виробнича дільниця; віртуальний макет