Розробка власної гри на основі «Dungeons & Dragons» - Макаров, Я. А. (My University, 2024)
Метою роботи є створення оригінал-макету рольової настільної гри на основі Dungeons & Dragons. Об’єктом дослідження виступає процес створення складових елементів настільної гри: інструкції, ігрового поля, ігрових фішок. Під час виконання кваліфікаційної роботи було виконано аналіз вихідних даних та аналітичний огляд літератури за темою роботи, підібрано обладнання, а також розроблено дизайн елементів для настільної гри. Також було проведено економічне обґрунтування доцільності випуску даної поліграфічної продукції.
Keywords: настільна гра; верстка; оригінал-макет; друк