Визначення частоти серцевих скорочень за голосовим сигналом - Полтавець, А. О. (My University, 2019)
У роботі проведено розробку лінійної моделі визначення частоти серцевих скорочень за голосовим сигналом людини. Метод визначення дозволяє аналізувати голосові сигнали людини. Застосування розробленого методу дозволить удосконалити процес контролю ЧСС та забезпечить попередження настання критичного стану здоров’я людини. Ця модель може застосовуватись як у лікувальних установах, так і при амбулаторному лікуванні чи звичайному домашньому контролі стану здоров’я.
Keywords: модель лінійна; літера голосна; сигнал голосовий; частота серцевих скорочень