Дослідження методів розрахунку квадратного кореня числа для мікроконтролерів - Іванов, Д. В. (ХНУРЕ, 2020)
The objective of the work is exploring the possibility of polynomial approximation to calculate elementary functions.
Keywords: квадратний корінь; мікроконтролери; квадратний корінь