Про побудову ітераційного процесу для рівняння з антитонним оператором - Колосова, С. В.; Сидоров, М. В. (Одеса, ОНАХТ, 2014)
У роботі розглянуто можливість побудови ітераційного процесу для рівняння з антитонним оператором
Keywords: функція Гріна; нелінійні крайові задачі математичної фізики; ітераційний процес; оператор; перша крайова задача