Оцінка точності визначення фізичних розмірів трубчастого об’єкта за його рентгенівським зображенням - Авер'янова, Л. О.; Головенко, В. М.; Скляр, О. І. (ХТУРЕ, 2003)
У статті аналізуються похибки при визначенні фізичних розмірів об"єктів за їх рентгенограмами
Keywords: об"єкт трубчатий; фізичні розміри; рентгенограмма