Аналіз досягнень у сфері level-дизайну ігор в жанрі ROGUELIKE - Табакова, І. С.; Денисов, О. Р. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У даній роботі проаналізовано досягнення у сфері level-дизайну ігор в жанрі roguelike на прикладі його окремих представників. Результати роботи дозволяють визначити загальні тенденції розвитку жанру, виявити найсильніше пропрацьовані аспекти дизайну та окреслити напрями для подальшого вдосконалення.
Keywords: level-дизайн; жанр roguelike