Особливості оцінки ризиків безпеки програмного забезпечення IDIS2GO - Уманська, А. О.; Смірнов, А. О. (ХНУРЕ, 2025)
Управління ризиками безпеки програмного забезпечення - це процес виявлення, оцінки та мінімізації ризиків, пов'язаних із розробкою, впровадженням та використанням програмного забезпечення. Його мета - зменшити ймовірність виникнення проблем (наприклад, збоїв, помилок, загроз безпеці) та їхній вплив, забезпечуючи стабільність, якість і безпеку роботи програмного забезпечення.
Keywords: мінімізація ризиків