Розробка структури автоматизованої системи блокування доступу до візуальної інформації з використанням HID-пристрою - Божко, П. М. (ХНУРЕ, 2021)
У роботі виконано аналіз проблеми захисту конфіденційної інформації. Розглянуто способи та методи крадіжки інформації, проведено аналіз наявних конструкцій і характеристик автоматичних систем контролю доступу до інформації. Запропоновано структурну схему системи. На її основі вибрано апаратні модулі та датчики. В результаті була розроблена схема електрична принципова автоматизованої системи.
Keywords: автоматизована система; візуальна інформація; HID-пристрій; блокування доступу