Дослідження шляхів автоматизації перевірки цілісності хмарної інфраструктури - Батов, В. В. (My University, 2021)
Розроблено алгоритм для перевірки цілісності інфраструктури. На основі якого створено прототип системи для автоматизації навчання та підготовки спеціалістів в області хмарних технологій з використанням продуктів з відкритим програмним кодом Docker, Jenkins та Terraform.
Keywords: хмарні технології; цілістність інфраструктури; aws; terraform; jenkins