Створення мобільного ігрового додатку - Часовська, А. О. (My University, 2024)
Об'єкт дослідження – мобільні ігрові додатки. Предмет дослідження – технології розробки мобільних ігрових додатків, що застосовуються у сучасному виробництві мобільних ігор. Мета кваліфікаційної роботи – проаналізувати структуру мобільних ігрових додатків, провести проектування та дизайн мобільного ігрового додатку, розробити механіки та анімацію мобільного ігрового додатку та провести тестування та відладку. Методи дослідження – теоретичний аналіз, дослідження програмних засобів, аналіз структури мобільних ігрових додатків, створення діаграм на основі аналізу. Мета цієї роботи полягає у розробці гри для ОС Android на платформі Unity. Для вирішення поставленої задачі був проаналізований поточний стан ринку мобільних ігрових додатків, визначені основні принципи та концепції дизайну ігор, спроектована та розроблена архітектура ігрового додатоку, виконано тестування розробленого мобільного ігрового додатку.
Keywords: мобільний ігровий додаток; анімація; звук; unity