Розробка вебзастосунку для спортивного залу - Спасьонов, І. О. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є створення вебзастосунку для спортивного залу. Метою роботи є розробка зручного та багатофункціонального застосунку для автономного спортивного залу. Додаткові функції були розроблені для забезпечення унікальності продукту. Вебсайт призначений для користування клієнтам та адміністраторам. Клієнт має змогу оформлювати підписку на спортзал та мати доступ до довідника з вправами для тренувань. Для адміністратора створено функції для роботи з обліковими записами клієнтів, а також перегляд статистики вебсайту.
Keywords: спортивний зал