Пошук оптимальнх шляхів хірургічних втручань з використанням комп’ютерного атласу внутрішньомозкових структур - Тимкович, М. Ю. (НТУ "ХПИ", 2012)
Проведення хірургічних втручань на головному мозку є одним з найбільш дієвих методів лікування захворювань головного мозку, а іноді – єдиним можливим. Було розроблено частину цифрового атласу внутрішньомозкових структур, за допомогою якого можна перевіряти системи планування нейрохірургічних втручань.
Keywords: microcad; комп'ютерні технології; медицина; хірургічні втручання