Методи виявлення вірусів у зображеннях формату BMP та протидії HID-атакам - Гриньов, Р. С.; Сєвєрінов, О. В. (НТУ «ХПІ», 2020)
Метою доповіді є аналіз результатів впровадження програмного забезпечення, що реалізує методи виявлення вірусів у зображеннях формату BMP та протидію HID-атакам. Проведені дослідження довели, що розроблені засоби захисту є більш ефективними в порівнянні зі звичайними засобами для протидії подібним атакам.
Keywords: вірус; HID-атака; зображення формату BMP; засоби захисту