Відеореклама як ефективний маркетинговий інструмент розвитку медіа-майданчиків університету - Супрун, О. О.; Чалик, Д. С.; Акименко, К. Л. (ХНУРЕ, 2025)
У сучасному цифровому середовищі університети змагаються за увагу абітурієнтів, студентів та партнерів. Одним із найефективніших інструментів для просування освітніх послуг є відеореклама. Візуальний контент швидко привертає увагу, легко запам’ятовується та активно поширюється у соціальних мережах.
Keywords: відеореклама; медіа-майданчик університету