Інноваційні технології у сфері освіти: організаційно-правовий аспект - Легенький, М. І. (Право, 2017)
Обґрунтовується актуальність інноваційності в освітній сфері з точки зору її організаційно-правового аспекту. Розкривається змістовна та організаційна специфіка інноваційних технологій у сфері освіти. Проаналізовано основні наукові дослідження інновацій в освітній сфері. Визначені проблемні аспекти та внесені відповідні пропозиції. // The relevance of innovation in the field of education in terms of its organizational and legal aspect is substantiated. The substantive and organizational specifics of innovative technologies in the field of education are revealed. The main scientific researches of innovations in the educational sphere are analyzed. Problem aspects have been identified and appropriate proposals have been made.
Keywords: інноваційні технології; освітня сфера; організаційно-правове забезпечення; innovative technologies; educational sphere; organizational and legal support